Sortiment

Damkläder – rätt mode till rätt pris!

Hos oss kan du fynda blusen utan att det kostar skjortan och även följa säsongens trender utan att bli ruinerad. Vi tar in nyheter varje vecka!

Herrkläder – stort urval!

Här hittar killar och män mode från världens alla hörn. Allt från skjortor till trendiga jeans, tröjor och underkläder. Självklart har vi även alla de rätta accessoarerna som slipsar, bälten, mm.

Barnkläder – till bra priser!

Hos oss hittar du ett stort utbud av barnkläder från baby till tonår. Vi importerar själva, samt köper in poster och partier av kända varumärken. Detta ger ett brett och varierande utbud.

Underkläder – kvalité till rätt pris

Vi har ett brett utbud av underkläder till hela familjen. Du hittar underkläder i både stora storlekar och små, i många olika stilar och modeller. Hitta de som passar dig allra bäst.

Skor och väskor – för alla tillfällen!

Skor och väskor i alla möjliga modeller och storlekar för både honom och henne hittar ni alltid hos oss på Bloms.

Hygien och städartiklar!

Finns det något du behöver tvätta eller göra rent? Vi har produkterna du behöver, både till familjen, hemmet och bilen.

Hemtextil – klassiker och trender!

Vi säljer nästan allt inom textil, såsom färdigsydda gardiner, mattor, kuddar, handdukar och mycket mycket mer. Vi är oerhört stolta över vårt sortiment, så välkommen in och låt dig inspireras

Leksaker – för alla åldrar!

Handla leksakerna hos oss och få mer skoj för pengarna. Här hittar du alltid ett brett sortiment av leksaker för barn i alla åldrar.

Och mycket, mycket mer…

Accessoarer/bijouterier
Kosmetik
Glas & porslin
Katt- & hundtillbehör
Verktyg & tillbehör
Heminredning
Mattor, m.m